Owned By N00bs 0nLy

Contact Me:ijikojan25@gmail.com

Suwun Nggo Koe Sing Wei Janji Palsu,Senajan Aku Esih Tresno Karo Awak Mu Iku,Aku Mung Iso Delok Koe Karo Wong Liyo

| Infinity Cyber Team |

| Strict Cyber Security | Dragon Xploiter | Banyumas Cyber Team |